Новини

27 Червня, 2020 р., 21:04
Шановна молодь Селятинської об'єднаної територіальної громади!
27 Червня, 2020 р., 21:00
Шановні жителі громади! Вітаємо вас з державним святом – Днем Конституції України! Цей день назавжди увійшов в новітню історію нашого суспільства, а тому нам з вами залишається тільки сподіватись, що всі задекларовані Конституцією права та свободи поступово будуть нормою життя громадян України. Демократичний розвиток ніколи не був легким, тож наберемося терпіння та віри у те, що наступні покоління українців будуть жити у зовсім іншій країні, яку з гордістю можна буди назвати конституційно розвиненою та правовою європейською державою. З повагою сільський голова Валерій Полянчук
23 Червня, 2020 р., 14:53
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 року № 500 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» на період дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, територіальні органи Пенсійного фонду України з 24 червня поточного року змінюють графік роботи.
22 Червня, 2020 р., 13:50
Учнів, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2019/2020 навчальному році, звільнено від державної підсумкової атестації, водночас вони мають право пройти її за власним бажанням. Відповідний закон 18 червня 2020 року, ухвалила Верховна Рада України. 
22 Червня, 2020 р., 11:40
Фактори небезпеки повеней і паводків:
19 Червня, 2020 р., 21:04
Напередодні професійного свята – День медичного працівника, який традиційно відзначається в третю неділю червня, 19 червня 2020 року голова Селятинської об’єднаної територіальної громади  Валерій Полянчук, заступник сільського голови Андрій Бойчак та керуючий справами виконавчого комітету Сергій Гайдеєв завітали до працівників КНП "Селятинська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини".
16 Червня, 2020 р., 08:26
У зв'язку із набранням чинності 03.06.2020 року прийнятого ВРУ Закону України № 592 від 13.05.2020 року "Про внесення змін до Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування"", відповідно до якого підлягають списанню за заяваю платника суми недоїмки, нараховані платникам єдиного внеску, зазначених у п.4 та 5.ч.1 ст.4 (крім платників єдиного податку) Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування", за період з 1 січня 2017 року до дня набрання чинності Закону, а також штрафи та пеня, нарахованні на ці суми недоїмки, у разі якщо платником не отримано дохід (прибуток) від їх діяльності, що підлягає обкладенню податком на доходи фізичних осіб.
15 Травня, 2020 р., 08:42
Протягом свого життя кожна людина багато разів буває біля води, купаючись у години відпочинку, переправляючись через ріки та озера тощо. Адже свіже повітря, сонячні промені, купання і плавання зміцнюють здоров’я, роблять нас бадьорими, сильними і загартованими. Вправи у воді цілюще впливають на фізичний розвиток людини, і зокрема, дитини. При зануренні у воду, активізується робота серцево-судинної та дихальної систем, зміцнюється нервова система, формується правильна постава тощо. При цьому, той, хто не вміє плавати, завжди наражається на певну небезпеку: раптом, у наслідок якоїсь випадковості, він опиниться у воді, та ще й на глибокому м ісці.
13 Травня, 2020 р., 09:16
Кожна людина у випадках аварій, катастроф і стихійного лиха повинна вміти захистити себе, сім’ю, надати допомогу потерпілим. У разі необхідності цього вимагає саме життя, наша дійсність. Науково-технічний прогрес значно збільшив можливості виробництва, приніс з собою небезпеку для людини і навколишнього середовища. більшість регіонів держави підпадають під вплив природи. Ось чому кожен із нас повинен багато знати і вміти в ім’я збереження здоров’я і життя.
07 Травня, 2020 р., 13:31
8 і 9 травня ми, разом з мільйонами людей по всьому світу, відзначаємо День пам’яті і примирення   та

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь