Проекти рішень №00/00 «Про внесення змін та доповнень у рішення 14 сесії Селятинської сільської ради від 06.04.1993 року «Про передачу земельних ділянок у приватну власність громадянам»»

Кількість переглядів: 71
Скликання: VІІІ скликання
Сесія: XIV сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 16.11.2021
Автор: Відділ земельних відносин, архітектури та комунальної власності
Номер документу: 00/00
Назва документу: Про внесення змін та доповнень у рішення 14 сесії Селятинської сільської ради від 06.04.1993 року «Про передачу земельних ділянок у приватну власність громадянам»
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

СЕЛЯТИНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ВИЖНИЦЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХІV СЕСІЯ VIII СКЛИКАННЯ

 

Р І Ш Е Н Н Я  №_______/_____                     ПРОЕКТ

 

“____” _______________20____року                                                   с. Селятин  

 

Про внесення змін та доповнень у                                                                            рішення 14 сесії Селятинської сільської                                                            

ради від 06.04.1993 року                                                           

«Про передачу земельних ділянок у

приватну власність громадянам»

Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» статтями 2,118,121,122,126,186-1, Земельного кодексу України, статтями 31, 35 Закону України  «Про землеустрій» та розглянувши заяву Бойчук Ганни Василівни, який просить внести зміни та доповнення в   рішення 14 сесії Селятинської сільської  ради від 06.04.1993 року  «Про передачу земельних ділянок у приватну власність громадянам»,  сільська рада

ВИРІШИЛА :

1.Внести зміни та доповнення  в пункт 1.107 архівного витягу з  14 сесії Селятинської сільської  ради від 06.04.1993 року  «Про передачу земельних ділянок у приватну власність громадянам» та викласти в такій редакції, а саме:

     «1.107 гр. Бойчук Ганні Василівні  жительці с. Селятин  Путильського району Чернівецької  області, громадянство України надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення та відновлення меж земельних ділянок:

-  площею 0,4340 га   для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в с. Селятин вул. Деминська  Путильського   району Чернівецької  області;

-  площею 0,1660 га   для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в с. Селятин вул. Деминська  Путильського   району Чернівецької  області.».

   2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію сільської ради з питань земельних  відносин, екології, раціонального природокористування, будівництва,  планування та комунальної власності.

Сільський  голова                                      Валерій  ПОЛЯНЧУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь