Новини

 

 

14 Березня, 2024 р., 08:43
Просимо долучитися до проведення аналізу ефективності заходів контролю, спрямованих на запобігання корупційним та пов’язаним з корупцією правопорушенням, та до 14 березня 2024 року пройти опитування за посиланням https://www.pfu.gov.ua/cv/411026-dlya-nas-vazhlyva-vasha-dumka-2/ 
13 Березня, 2024 р., 09:43
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець зустрінеться із родинами військовополонених та зниклих безвісти оборонців України.
12 Березня, 2024 р., 13:44
Чернівецький обласний центр зайнятості здійснює супровід двох грантових проєктів   урядової програми єРобота «Власна справа» і «Гранти для ветеранів та членів їх сімей». За 2023-2024 роки мікрогранти отримали 397 учасників програми, ще 10 осіб стали здобувачами  «ветеранського гранту». Загалом  сума коштів склала 100 млн грн. Що ж до робочих місць, то  в області їх буде створено майже тисячу. Про це під час брифінгу у Чернівецькій обласній державній адміністрації повідомила директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.
11 Березня, 2024 р., 15:12
Управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області Південно-Західного міжрегіонального управління Держпраці повторно інформує керівників підприємств, установ, організацій  щодо організації безпеки працівників при виконанні ними своїх трудових обов’язків під час оповіщення повітряної тривоги. 
11 Березня, 2024 р., 13:49
  За статистикою основними причинами пожеж є недбале ставлення до елементарних правил пожежної безпеки та необережне поводження з вогнем. Залишається актуальним питанням дотримання правил пожежної безпеки в культових спорудах особливо під час проведення богослужінь. Небезпекою цих будівель з точки зору пожежної безпеки є те, що для будівництва та оздоблення використовується велика кількість горючих матеріалів, також наявні джерела відкритого вогню (свічки, лампадки).          
11 Березня, 2024 р., 13:47
Дуже часто винуватцями пожеж є діти. На жаль, реалії сьогодення такі, що більшість батьків, аби задовольнити потреби сім`ї, змушені багато працювати і не приділяють достатньо уваги своїм дітям. В основі дитячих пустощів із вогнем лежить безмежна допитливість, бажання пізнати навколишній світ, наслідування дорослим, які щоденно користуються вогнем, відсутність страху перед можливою загибеллю. Додайте сюди відсутність нагляду з боку дорослих та невмілі дії в екстремальних ситуаціях – і є усі чинник для трагедії.  Шановні батьки!  Пояснюйте дітям небезпеку і наслідки гри з вогнем. Проводьте з дітьми цікаві і безпечні ігри. Зробіть все, щоб небезпечні ігри дітей з вогнем стали неможливими. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками. Пам'ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від вас самих!  Запам’ятайте, що вогонь – це смертельна небезпека, яка загрожує здоров’ю, життю людини. Щоб уникнути біди, слід пам`ятати, що дітям категорично заборонено:   – бавитися із сірниками, палити папір та інші предмети у приміщеннях;    – переносити відкритий вогонь з одного місця на інше;    – запалювати легкозаймисті предмети чи рідини.    Електробезпека  Не залишайте дітей з увімкненими електроприладами (праска, телевізор, настільна лампа, електрообігрівач, магнітофон, комп’ютер тощо). Не дозволяти дітям вмикати та вимикати електроприлади. На розетки необхідно поставити заглушки. Не вмикати в одну розетку більше, ніж два електроприлади. Не прикрашати новорічну ялинку одночасно електрогірляндами і «дощиком» з фольги: це може призвести до короткого замикання і пожежі/
11 Березня, 2024 р., 13:46
12 березня 2024 року о 12.30 відбудеться брифінг директорки Чернівецького обласного центру зайнятості Любові Кожолянко на тему:  «Державні грантові програми на Буковині: який бізнес буде розвиватися та скільки створено нових робочих місць».
06 Березня, 2024 р., 13:22
Нині в базі Чернівецького обласного центру зайнятості зареєстровано понад 600 вакансій. Найбільше пропозицій роботи є для бухгалтерів – 52 вакансії, для молодшого і середнього медперсоналу – 43, для слюсарів різних напрямів діяльності – 34.
06 Березня, 2024 р., 09:26
Звертаємо увагу мешканців територіальних громад, які перебувають в зоні обслуговування Путильського сектору Управління ДМС у Чернівецькій області, що вказаний територіальний підрозділ міграційної служби надає адміністративні послуги у сферах міграції:
29 Лютого, 2024 р., 08:33
За  розмірами паспорт громадянина України у вигляді ID-картки подібний до звичайної банківської картки. Та за кількістю переваг він не лише перевищує всі попередні зразки паспортів, що діяли на території України, а й чимало сучасних представницьких документів інших країн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь