Проекти рішень №00/00 «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення та відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель пайового фонду колгоспу «Зоря Карпат» гр.Попюк Т.М.»

Кількість переглядів: 74
Скликання: VІІІ скликання
Сесія: XVI сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 06.12.2021
Автор: Відділ земельних відносин, архітектури та комунальної власності
Номер документу: 00/00
Назва документу: Про розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення та відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель пайового фонду колгоспу «Зоря Карпат» гр.Попюк Т.М.
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

СЕЛЯТИНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ВИЖНИЦЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХVІ СЕСІЯ VIII СКЛИКАННЯ

 

                                 Р І Ш Е Н Н Я  №_______/_____            ПРОЕКТ

 

“____” _______________20____року                                                   с. Селятин  

 

Про розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення та відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель пайового фонду колгоспу «Зоря Карпат» гр.Попюк Т.М.

Керуючись п 34 ст.26 Закону України " Про місцеве самоврядування в Україні " та статтями 5,12,81,116,118 Земельного кодексу України, ЗУ « Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні» №2498 від 10.07.2018 року, Розпорядження № 47-р від 11.05.2008 року Путильської РДА (з Додатком) та сертифікат на право на земельну частку (пай) Серія ЧВ № 008003 від 10.06.1997 року, сільська рада

 

ВИРІШИЛА :

1. Надати дозвіл Попюк Тетяні Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення та відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель пайового фонду колгоспу «Зоря Карпат», згідно сертифікату на право на земельну частку (пай) Серія ЧВ № 008003 від 10.06.1997 року.

2. Рекомендувати власникам сертифікатів на права на земельну частку (пай) звернутися землевпорядну організацію, яка має ліцензію на виконання відповідних робіт;

3.Розроблену технічну документацію подати для розгляду  та прийняття відповідного рішення на сесію сільської ради .

4. Контроль щодо виконання даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, раціонального природокористування, будівництва, планування та комунальної власності.

 

Сільський  голова                                         Валерій ПОЛЯНЧУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь