Проекти рішень №00/00 «Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. Петеляк М.Д.»

Кількість переглядів: 240
Скликання: VІІІ скликання
Сесія: ІІ сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 16.11.2020
Номер документу: 00/00
Назва документу: Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. Петеляк М.Д.
Прикріплені файли:

 

УКРАЇНА

СЕЛЯТИНСЬКА СІЛЬСЬКА     РАДА

ІІ СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ

                                                РІШЕННЯ № ____                    ПРОЕКТ

 

листопада  2020 року                                                        с. Селятин

Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі

гр. Петеляк М.Д.

Розглянувши детальний план території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на земельній ділянці, площею 0,0100 га для будівництва  індивідуального гаража, кадастровий номер 7323584500:01:001:0480 по вул. Українській  в с. Селятин Селятинської сільської ради , в межах населеного пункту, зважаючи на те, що в термін визначений для прийняття пропозицій та зауважень від громадськості до виготовлених проектів містобудівної документації,  , враховуючи положення Земельного Кодексу України, відповідно до принципів Закону України» Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Закону України « Про регулювання містобудівної діяльності» керуючись ст. 25, ст. 59 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», сесія сільської ради

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Петеляк Марії Дмитрівні детальний план території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на земельній ділянці, площею 0,0100 га для будівництва  індивідуального гаража, кадастровий номер 7323584500:01:001:0480 по вул. Українській  в с. Селятин Селятинської сільської ради.

 

2. Передати затверджений детальний план території кварталу на зберігання в відділ земельних відносин, архітектури та комунальної власності, як невід’ємну частину генерального плану Селятинської сільської ради с.Селятин.

 

3. Контроль щодо виконання даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, раціонального природокористування, будівництва, планування та комунальної власності.

 

 

Сільський  голова                                         Валерій ПОЛЯНЧУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь