Проекти рішень №00/00 «Про внесення змін та доповнень у рішення ХVІІ сесії Плосківської сільської ради ХХІ скликання від 18.03.1994 року «Про передачу земельних ділянок у приватну власність громадянам»»

Кількість переглядів: 152
Скликання: VІІІ скликання
Сесія: ІІ сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 27.11.2020
Номер документу: 00/00
Назва документу: Про внесення змін та доповнень у рішення ХVІІ сесії Плосківської сільської ради ХХІ скликання від 18.03.1994 року «Про передачу земельних ділянок у приватну власність громадянам»
Прикріплені файли:

 

УКРАЇНА

СЕЛЯТИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ВИЖНИЦЬКИЙ РАЙОН ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСТЬ

ІІ СЕСІЯ  VІІІ  СКЛИКАННЯ

                            Р І Ш Е Н Н Я № ___________        ПРОЕКТ

            

______________________                                                        с. Селятин

 

Про внесення змін та доповнень у                                                                            рішення ХVІІ сесії Плосківської сільської                                         

ради ХХІ скликання від 18.03.1994 року                                                           

«Про передачу земельних ділянок у

приватну власність громадянам»

            

Розглянувши заяву Сиверин Ольги Дмитрівни  від  01.12.2020 року  за № 39, яка просить внести зміни та доповнення в   рішення ХVІІ сесії Плосківської  сільської ради ХХІ скликання від 18.03.1994 року «Про передачу земельних  ділянок у приватну власність громадянам »,  копію свідоцтва про укладення шлюбу від 08 жовтня 1994 року І-МИ № 258766 та керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» статтями 2,118,121,122,126,186-1, Земельного кодексу України, статтями 31, 35 Закону України  «Про землеустрій»,  сільська рада

ВИРІШИЛА :

1.  Внести зміни та доповнення  в пункт 1 архівного витягу з  рішення ХVІІ сесії Плосківської  сільської ради ХХІ скликання  від 18.03.1994 року «Про передачу земельних  ділянок  у приватну власність громадянам » та викласти в такій редакції, а саме:

     Гр. Сиверин Ользі Дмитрівні жительці с. Площі вул. Молодіжна, 40  Путильського району Чернівецької  області, громадянство України надати безоплатно у приватну власність земельну ділянку  площею 0,6000 га   для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в с. Лустун вул. Кобилиці Л. Путильського   району Чернівецької  області.

   2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію сільської ради з питань земельних  відносин, екології, раціонального природокористування, будівництва,  планування та комунальної власності.

 

Сільський  голова                                      Валерій  ПОЛЯНЧУК

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь