Проекти рішень №00/00 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у безоплатну приватну власність гр. Несторук М.В.»

Кількість переглядів: 131
Скликання: VІІІ скликання
Сесія: ІІІ сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 22.01.2021
Номер документу: 00/00
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у безоплатну приватну власність гр. Несторук М.В.
Прикріплені файли:

  

УКРАЇНА

СЕЛЯТИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ВИЖНИЦЬКИЙ РАЙОН ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСТЬ

ІІІ СЕСІЯ  VІІІ  СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я № ________ПРОЕКТ

             ______________________                                                        с. Селятин

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у безоплатну  приватну власність гр. Несторук М.В.

Керуючись ст. 26 п. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 12, ст. 78, ст. 116, ст. 118, ст. 121, ст. 122 Земельного кодексу України, розглянувши заяву громадянки   Несторук  Марії Василівни, жительки с. В.Яловець   Путильського  району Чернівецької області, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у безоплатну приватну власність для ведення особистого селянського господарства, та враховуючи те, що даний громадянин право безоплатної приватизації для вищевказаних цілей не використав, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. гр. Несторук Марії Василівни  надати дозвіл на розроблення, з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою, проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у безоплатну приватну власність орієнтовною площею 0.6000 га з них:

- площею 0,3500 га для ведення особистого селянського господарства із земель запасу сільськогосподарського призначення (сіножаті), яка розташована в с. В.Яловець    вул. Ю.Федьковича;

 - площею 0.2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд із земель запасу сільськогосподарського призначення (сіножаті), яка розташована  в с.В.Яловець вул. Ю.Федьковича

2. Розроблену проектну документацію подати для розгляду та прийняття відповідного рішення на сесію сільської ради;

          3. Контроль щодо виконання даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, раціонального природокористування, будівництва, планування та комунальної власності.

         Сільський голова                                               Валерій  ПОЛЯНЧУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь