Проекти рішень №00/00 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у безоплатну приватну власність гр. Левченко А.Р.»

Кількість переглядів: 216
Скликання: VІІІ скликання
Сесія: VI сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 02.04.2021
Номер документу: 00/00
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у безоплатну приватну власність гр. Левченко А.Р.
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

СЕЛЯТИНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ВИЖНИЦЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

____ СЕСІЯ VIII СКЛИКАННЯ

 

Р І Ш Е Н Н Я  №_______/_____ПРОЕКТ

 

“____” _______________20____року                                                   с. Селятин  

 

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у безоплатну  приватну власність гр. Левченко А.Р.

 

 Керуючись ст. 26 п. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 12, ст. 78, ст. 116, ст. 118, ст. 121, ст. 122 Земельного кодексу України, розглянувши заяву громадянина    Левченка Артема Руслановича, жителя с. Шепіт    Путильського  району Чернівецької області, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у безоплатну приватну власність та враховуючи те, що даний громадянин право безоплатної приватизації для вищевказаних цілей не використав, сільська рада

ВИРІШИЛ

  1. гр. Левченку Артему Руслановичу  надати дозвіл на розроблення, з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою, проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у безоплатну приватну власність орієнтовною площею 0.1500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд із земель запасу комунальної власності,  яка  розташована  в с. Шепіт по  вул.Головна
  2. Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  підлягає погодженню та затвердженню відповідно до вимог чинного законодавства.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію сільської ради з питань земельних  відносин, екології, раціонального природокористування, будівництва,  планування та комунальної власності.

 

 

Сільський  голова                                         Валерій ПОЛЯНЧУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь