Проекти рішень №00/00 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення та відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Мацьопі М.Ю.»

Кількість переглядів: 152
Скликання: VІІІ скликання
Сесія: VI сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 13.04.2021
Номер документу: 00/00
Назва документу: Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення та відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Мацьопі М.Ю.
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

СЕЛЯТИНСЬКА сільська рада

ВИЖНИЦЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНIВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТI

 VІ  СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ

 

                                                   РІШЕННЯ  № _____/ ___           проект                                                                

 

«_____»_____________20_____року                                                      с.Селятин

 

Про затвердження технічної документації 

із землеустрою щодо встановлення та

відновлення меж земельних ділянок в натурі

(на місцевості) гр. Мацьопі М.Ю.

 

Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статтями 12, 81,116, 118,121 Земельного кодексу України, розглянувши клопотання ПП «Кедр» від 12.04.2021 року № 89  про затвердження технічної документації  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Мацьопі Михайлу Юрійовичу та копії витягів з Державного земельного кадастру про земельні ділянки,  сільська рада

ВИРІШИЛА :

 

     1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення та відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) розроблену ПП «Кедр» для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства гр. Мацьопі Михайлу Юрійовичу загальною площею 0,6000 га .

       2. Передати у безоплатну приватну власність громадянину  Мацьопі Михайлу Юрійовичу, громадянство України , жителю с. Плоска вул. Шевченко, 11 Путильського району Чернівецької області земельні ділянки загальною площею 0,6000 га з них:

     -  0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд,  кадастровий номер 7323583000:01:002:0232, яка розташована за адресою   с. Плоска  вул. Шевченко, 11 Путильського району Чернівецької області

    -   0,3500 га для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 7323583000:01:002:0233,  яка розташована за адресою  с. Плоска  вул. Шевченко  Путильського району Чернівецької області.

      3. Громадянину Мацьопі Михайлу Юрійовичу, громадянство України, жителю с. Плоска вул. Шевченко, 11 здійснити державну реєстрацію права приватної власності на земельні ділянки відповідно до Закону України «Про державну  реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень». 

 

4. Контроль щодо виконання даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології, раціонального природокористування, будівництва, планування та комунальної власності.

 

Сільський  голова                                                    Валерій  Полянчук


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь