День цивільного захисту

Дата: 29.05.2018 17:26
Кількість переглядів: 761

Фото без описуФото без опису19 квітня 2018 року на базі Плоскіського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулися показові заняття «День цивільного захисту та спеціального об’єктового тренування» для директорів шкіл – керівників цивільного захисту Путильського району. Заходи проводилися з метою відпрацювання практичних дій учасників навчально-виховного процесу при виникненні надзвичайної ситуації «Пожежа на території школи».

Присутніми були начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Селятинської сільської ради ОТГ Косар Р.Д., завідувач РМК відділу освіти, молоді та спорту Путильської РДА Шевчук Л.І., начальник ДПРЧ – 6 УДСНС в Чернівецькій області Співак М.М., керівники ЗЗСО.

Учасники мали змогу побачити та відвідати відкриті уроки на тему: «Як уникнути небезпечних ситуацій на природі», «Природні катаклізми», «Основні правила радіаційної безпеки та гігієни». Також старшокласники продемонстрували навики правильного одягання засобів захисту дихання (респіраторів та протигазів).

Під час практичної частини після сигналу “Увага всім!” була проведена евакуація учнів, адміністрації школи та відпрацьований порядок дії за ввідною “Про виконання заходів щодо ліквідації пожежі в приміщенні школи”.
Захід пройшов на належному організаційному рівні, на що вказали під час підведення підсумків учасники заходу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь