Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторних актів

Дата: 29.05.2018 18:00
Кількість переглядів: 854

Проекти рішень сесії Селятинської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2019 рік», «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2019 рік», «Про встановлення ставок єдиного податку для платників єдиного податку першої та другої груп на 2019 рік», «Про встановлення ставки збору за місця для паркування транспортних засобів на 2019 рік», «Про встановлення ставки туристичного збору на 2019 рік».

Відповідно до ст.ст. 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Селятинська сільська рада повідомляє про оприлюднення проектів рішень сесії Селятинської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2019 рік», «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2019 рік», «Про встановлення ставок єдиного податку для платників єдиного податку першої та другої груп на 2019 рік», «Про встановлення ставки збору за місця для паркування транспортних засобів на 2019 рік», «Про встановлення ставки туристичного збору на 2019 рік».

Розробник: виконавчий комітет Селятинської сільської ради.

Проекти регуляторних актів та аналізи його регуляторного впливу будуть розміщені (оприлюднені) на офіційному сайті Селятинської сільської ради (selyatynska_village_council@ukr.net) у спеціальному розділі “Регуляторна діяльність”.

Термін приймання пропозицій та зауважень до проектів регуляторного акта становить один місяць з дня оприлюднення проектів регуляторних актів та аналізів його регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проектів регуляторних актів та аналізів його регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі на адресу розробника: Селятинської сільської ради ради, вул. Українська, 6, с.Селятин, 59131. тел./факс: 2-33-35 та/або на електронну адресу selyatynska_village_council@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь