Участь у Карпатському форумі регіонального розвитку

Дата: 02.06.2018 15:31
Кількість переглядів: 1149

Фото без опису01 червня 2018 року в Яремче в рамках другого дня Карпатського форуму регіонального розвитку "Можливості розвитку гірських територій в умовах реформи децентралізації" голова Селятинської сільської об'єднаної територіальної громади Валерій Полянчук презентував громаду.
Він розповів про стратегічне бачння розвитку Селятинської ОТГ, один із напрямків - відкриття пунктів пропуску Ульма-Руська та Ізвоареле Сечевей- Шепіт в рамках Спільної операційної програми Україна - Румунія, що передбачає інвестицій в транспортну інфраструктуру, відкриття контрольно-пропускних пунктів та транскордонних проектів.
Також Валерій Полянчук запросив присутніх відвідати колишню радіолокаційну станцію "Памір" , що на висоті 1600 м над рівнем моря на вершині гори Томнатик у селі Шепіт Путильського району Чернівецької області.
Також Селятинська ОТГ пропонує відпочинок у Селятині в одному з найстаріших поселень Буковинської Гуцульщини, відвидини вольєра Селятинського лісництва та визначні пам'ятки громади.

/за матеріалами Чернівецька ОДА/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь