Участь у Карпатському форумі регіонального розвитку

Дата: 02.06.2018 15:31
Кількість переглядів: 1129

Фото без опису01 червня 2018 року в Яремче в рамках другого дня Карпатського форуму регіонального розвитку "Можливості розвитку гірських територій в умовах реформи децентралізації" голова Селятинської сільської об'єднаної територіальної громади Валерій Полянчук презентував громаду.
Він розповів про стратегічне бачння розвитку Селятинської ОТГ, один із напрямків - відкриття пунктів пропуску Ульма-Руська та Ізвоареле Сечевей- Шепіт в рамках Спільної операційної програми Україна - Румунія, що передбачає інвестицій в транспортну інфраструктуру, відкриття контрольно-пропускних пунктів та транскордонних проектів.
Також Валерій Полянчук запросив присутніх відвідати колишню радіолокаційну станцію "Памір" , що на висоті 1600 м над рівнем моря на вершині гори Томнатик у селі Шепіт Путильського району Чернівецької області.
Також Селятинська ОТГ пропонує відпочинок у Селятині в одному з найстаріших поселень Буковинської Гуцульщини, відвидини вольєра Селятинського лісництва та визначні пам'ятки громади.

/за матеріалами Чернівецька ОДА/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь