Пройшли урочисті лінійки, присвячені Всесвітньому Дню Знань

Дата: 04.09.2018 08:21
Кількість переглядів: 890

Фото без описуВ закладах освіти Селятинської сільської ради ОТГ в понеділок, 3 вересня, пройшли урочисті лінійки, присвячені Всесвітньому Дню Знань – особливому святу, яке завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою.

У кожній школі голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка!

До свята Першого дзвоника було підготовані всі  заклади освіти, в яких працюють мудрі та великодушні педагоги, що щедро діляться своїми знаннями та плекають справжніх патріотів нашої держави.

У закладах освіти Селятинської сільської ради ОТГ вперше поріг школи переступили більше 90 першокласників, які стануть на незвіданий шлях знань «Нової української школи», школи, у якій буде приємно навчатися і, яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті.

Загалом в ОТГ до навчання приступили більше 700 учнів, яким ми бажаємо підкорити нові вершини знань, зустріти добрих та надійних друзів та досягти омріяної мети!

Учням випускних класів бажаємо оволодіти освітніми знаннями для гарної здачі державної підсумкової атестації та проходження ЗНО, щоб в майбутньому обрати гідну та омріяну професію! Віримо, що ваші здібності та наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті!

Фото без описуФото без опису 

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь