Моя професія: консультаційна мережа

Дата: 20.11.2018 09:04
Кількість переглядів: 804

Путильська районна філія Чернівецького обласного центру зайнятості запрошує усіх бажаючих пройти безкоштовне он-лайн тестування за допомогою веб-базованої платформи «Моя професія: консультаційна мережа». Реєстрація учасників профорієнтаційної платформи «Моя професія: консультаційна мережа» на сайті Державної служби зайнятості знаходиться за адресою:  www.dcz.gov.ua (закладка «Пройти тестування») або безпосередньо за посиланням www.myprofession.com.ua.

  Програма допомагає визначитися з майбутнім вибором або зміною професії, виявити схильності та здібності до різних видів діяльності особам, не залежно від віку.
           Веб-базована платформа «Моя професія: консультаційна мережа» заснована на діагностиці й зіставленні трьох основних факторів успішного професійного навчання й самореалізації: 
- професійна мотивація – глибинні професійні інтереси й цінності
- структура інтелекту – рівень розвитку інтелекту (ІQ) і специфіка структури здібностей
- психологічні схильності (схильність до певних видів професійної діяльності).
           Проходження усіх тестів гарантує високу результативність діагностики та максимально приближений професійний вибір для людини, яка проходить тестування. За результатами повного тестування  та профконсультаційної співбесіди програма формує комплексний звіт з наступних розділів: професійні інтереси та цінності, рівень розвитку (ІQ) та структура інтелекту, психологічні схильності та додаткова психологічна інформація.

 За більш детальною інформацією можна звертатися до  відділу активної підтримки безробітних Путильської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості , кабінет № 1.тел 2-14-56.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь