Виїзд до Селятинської ОТГ

Дата: 28.11.2018 16:28
Кількість переглядів: 922

28 листопада 2018 року відбувся виїзд до Селятинської ОТГ  директора Яківюка М.С. та  провідного фахівця з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Іванюк М.П. Путильської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості . В ході робочої зустрічі з головою громади Полянчуком В.К. директор  районної філії обговорив питання взаємної співпраці, ситуації на повному та реєстрованому ринку праці в цілому та Силятинській ОТГ, реалізації активних заходів.  
          На особистому прийомі  в об'єднаній територіальній громаді провідний фахівець  з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Путильської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості Іванюк М.П. проінформувала громадян про послуги з питань працевлаштування та соціального захисту на випадок безробіття.
З начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Селятинської ОТГ Косарем  Р.Д. обговорено питання, щодо налагодження співпраці з психологами навчальних закладів громади та можливість проведення тестування дітей за допомогою веб-базованої платформи « Моя професія: консультаційна мережа».

Також в Селятинській ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. О. Зайця та КЗ «Галицівський ЗЗСО»  Селятинської ОТГ провідний  фахівець  з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Путильської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості Іванюк М.П. провела профорієнтаційний (урок) семінар для учнівської молоді. В ході даних заходів 54 учні 9 - 11 класів проінформовані про можливість проходження безкоштовного он-лайн тестування в  веб-базованій платформі « Моя професія: консультаційна мережа». 11 учнів виявили бажання  найближчим часом пройти безкоштовне он-лайн тестування.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь