Юристи пенсійної служби краю обговорили з представниками виконавчої служби питання стягнення заборгованості до бюджету Фонду

Дата: 02.04.2019 08:49
Кількість переглядів: 634

Фото без описуПредставники юридичного управління Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області взяли участь у нараді з керівництвом державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в області. Предметом  обговорення були питання взаємодії пенсійної та виконавчої служб щодо примусового виконання рішень за виконавчими документами Пенсійного фонду.

Учасники зустрічі підбили підсумки роботи зі стягнення коштів на користь Фонду в 2018 році та І кварталі нинішнього року, обговорили причини, що ускладнюють роботу державних виконавців, а також визначили подальші кроки в роботі із погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску фізичними особами-підприємцями.

У числі позитивних здобутків нинішнього року учасники наради відзначили успішну роботу зі стягнення заборгованості до бюджету Фонду Хотинського районного відділу державної виконавчої служби.

         За підсумками розгляду порушених питань представники пенсійної та виконавчої служб визначили найважливіші напрямки роботи та шляхи ефективної взаємодії із наповнення бюджету Фонду та узгодили спільний план заходів на 2019 року.

 

Прес-служба Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь