XIV Буковинський туристичний ярмарок

Дата: 15.04.2019 11:48
Кількість переглядів: 1057

Фото без опису13 квітня 2019 року в м.Чернівці на Соборній площі відбувся «XIV Буковинський туристичний ярмарок» в рамках відкриття туристичного сезону 2019, що проводиться з метою популяризації відпочинку в місті Чернівці та на Буковині, зорієнтований на внутрішній і в’їзний туризм та ознайомлення з національним колоритом Буковини.

 

У рамках ярмарку були представлені туристичні можливості міста Чернівців, районів області, об’єднаних територіальних громад області та інших регіонів України, організовані екскурсії містом, виставка-ярмарок товарів народного промислу, запуск повітряної кулі, гастрофест, майстер-класи, квести, частування та розваги для відвідувачів, а також концерти аматорських колективів.

 

Даний захід дав можливість поспілкуватися з представниками буковинських туристичних фірм та гостей з усього західного регіону, представлення туристичного потенціалу об’єднаних територіальних громад області.

Фото без опису

 

Нашу Селятинську ОТГ представляли керуючий справами виконавчого комітету Гайдеєв Сергій та провідний спеціаліст з економічних питань Куриш Уляна. На ярмарку громада представила продукцію СОК «Дари Гуцульщини», вироби сільських умільців та туристичний простір Селятинської ОТГ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь