Засідання методичних міжшкільних циклових предметних комісій учителів української мови та літератури, українознавства, іноземних мов

Дата: 23.04.2019 16:42
Кількість переглядів: 660

Фото без опису18 квітня 2019 року на базі Шепітського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося засідання методичних міжшкільних циклових предметних комісій учителів української мови та літератури, українознавства, іноземних мов з проблеми: "Використання інноваційних методів навчання на уроках української мови і літератури та іноземних мов".

Учасників засідання привітали учні закладу презентацією освітнього середовища (керівник - заступник директора з виховної роботи Кричун А.Я.).

Учителі української мови та літератури, українознавства побували на відкритому уроці з української мови у 5 класі "РМ. Ділові папери. Лист", який провела Гайсан І.Ф., вчитель української мови, керівник  методичної міжшкільної циклової предметної комісії учителів української мови та літератури, українознавства. А вчителі англійської мови відвідали урок у 1 класі "Моя улюблена їжа: корисна та шкідлива", який провів Лесюк О.І., вчитель англійської мови, керівник  методичної міжшкільної циклової предметної комісії учителів іноземних мов.

Також гості мали змогу поспостерігати за командами учнів в інтелектуальному мовознавчому батлі "І чужого научайтесь, й свого не цурайтесь...". Змагались дві команди: "Маки"(5 кл.) та "Волошки"(6 кл.) за звання найкращих знавців української та англійської мов.

Разом із вчителем українознавства Кричун А.Я., гості поринули у "Чарівний світ писанки". Майстер-клас з писанкарства провели вчитель початкових класів Шепітського ЗЗСО Заєць В.А. та учениця 11 класу, дипломантка районного фестивалю-конкурсу "Розквітай, писанко" та учасниця обласного фестивалю-конкурсу "Розквітай, писанко" Горбан Ангеліна. Вчителі мали змогу власноруч спробувати написати писанку.

На завершення засідання керівники методичних комісій провели круглий стіл "Підготовка учнів до ДПА та ЗНО".

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь