Турнір з міні-футболу

Дата: 07.05.2019 09:10
Кількість переглядів: 659

  Відповідно до плану роботи відділу освіти, культури,  молоді та спорту Селятинської сільської ради ОТГ на 2019 рік, з метою популяризації здорового життя, розвитку фізкультури та спорту ОТГ в неділю, 05 травня  2019 року, на базі  КЗ «Галицівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» проведено турнір з міні-футболу серед аматорський команд ОТГ.

Участь в  турнірі взяли шість команд: ФК «Руська», ФК «Плоска», ФК «Прикордонник», ФК «Тринадцятий район», ФК «Ветерани» та ФК «Галиццівіка».

Команди в результаті жеребкування були поділені на  дві групи де і зіграли між собою за право боротись за перше місце.  Всі команди показали гарну, змістовну гру, хорошу фізичну підготовку та велике бажання перемогти. Але як і у любому виді спорту є переможці та переможені. В грі за третє місце команда ФК «Прикордонник» в післяматчевих пенальті перемогла команду ФК «Плоска».

Цікавою та  напруженою виявилась фінальна гра за перше місце - де зустрілися команди ФК «Руська» та ФК «Тринадцяти район». В безкомпромісній боротьбі, перемогу в післяматчевих пенальті здобули футболісти  ФК «Руська» та отримали головний приз - Кубок переможця турнірну.

Кращим гравцем турніру визнано футболіста ФК «Руська» – Федорчука Богдана.

Команди були нагороджені почесними грамотами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь