Інноваційні технології як засіб підвищення якості освітнього процесу

Дата: 16.05.2019 18:20
Кількість переглядів: 731

Фото без опису14 травня 2019 року на базі Плосківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося засідання методичної міжшкільної циклової предметної комісії вчителів математики, фізики та інформатики  з проблеми «Інноваційні технології як засіб підвищення якості освітнього процесу».

 

Учасників засідання привітали учні з візиткою закладу (керівник - заступник директора з навчально-виховної роботи Фошка Л. М.).

 Далі гості відвідали інтегрований урок з математики та інформатики у 5 класі «Звичайні дроби. Графічний редактор», який провели Кричун Л. В., вчитель математики та Ревуцька Л. Д., вчитель інформатики.

 Наступним етапом засідання був психологічний тренінг «Давайте познайомимось» під керівництвом практичного психолога закладу Косар С. З., на якому вчителі мали змогу розповісти колегам про себе, власноруч спробувати елементи арт-терапії та поринути у роздуми від перегляду відео.

Пізніше учасники засідання були присутні на уроці математики у 6 класі «Відсоткові розрахунки», який провів вчитель математики Єремійчук М. М.

На позакласному заході з фізики  «Гравітація проти сили», що підготували і провели вчителі фізики Фіцич Р. М. та Ревуцька Л. Д., гості закладу вболівали за учнів на кожному етапі змагань.

 На завершення засідання було проведено круглий стіл з  проблеми семінару, під час якого обмінялися досвідом роботи і разом з начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Селятинської сільської  ради Косарем Р. Д. розглянули пропозиції щодо планування та виділили основні напрямки роботи комісії на наступний навчальний рік.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь