Військово-патріотична гра «Джура-Кордон»

Дата: 16.05.2019 22:22
Кількість переглядів: 766

Фото без описуВідповідно до плану роботи відділу освіти, культури,  молоді та спорту Селятинської сільської ради ОТГ, на базі  відділу державної прикордонної служби „Селятин” Чернівецького прикордонного загону 15 травня  2019 року проведено дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру «Джура-Кордон». В грі взяли участь команди Путильської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Киселицької, Розтоківської ЗОШ І-ІІІ ступенів,  Плосківського, Селятинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів та КЗ «Галицівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів».

Гарний настрій всім присутнім подарував виступ команди дошкільнят Селятинського ЗДО «Гірські дозорці» з девізом: «Розум, мужність, сміливість і сила, все це, для тебе, моя Україна».

Команди показали набуті знання з військової справи та велике бажання перемогти, в напруженій, гострій та цікавій боротьбі ніхто не хотів поступатися. В восьми конкурсах учні демонстрували навики виконання: пісні строю «Впоряд», вправи з АК-74, підтягування на перекладині, стрільби з пневматичної гвинтівки, метання гранати, транспортування потерпілого та в конкурсі «Слідопит». Особливо видовищним був етап з перетягування канату – в фінальній зустрічі перемогу здобула команда «Патріот» Плосківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів».

За результатами змагань в всіх видах найкращою стала команда «Опришки» Селятинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (керівник команди Пінчук Ю.Л,). Саме вони вибороли почесне перше місце в змаганнях та головний приз змагань - кубок. Друге місце посіли «Карпатські козаки» Путильська ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник команди Сирбов І.Л.). Третю сходинку п’єдесталу розділили між собою команди «Едельвейс» КЗ «Галицівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» (керівник команди Попюк Я.Я.)  та «Патріот» Плосківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (керівник команди Габур П.П.).

Насамкінець Косар Р.Д., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту ОТГ, Яворський М.С, заступник начальника відділу державної прикордонної служби з особового складу „Селятин” Чернівецького прикордонного загону подякували командам за участь та нагородили призерів почесними грамотами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь