Святковий концерт

Дата: 24.08.2019 09:54
Кількість переглядів: 1175

23 серпня в день Державного прапора України в Селятинському сільському будинку культури відбувся святковий концерт присвячений 28-й річниці незалежності України.

В ході концерту лунали вірші, пісні про Україну. Вшановано пам'ять про загиблого воїна АТО Зайця Олександра. Віданно шану всім хто захищав та захищає Україну.

У вітальному виступі сільський голова В. Полянчук наголосив: "Творення історії України, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного з нас, усього народу. Героїчно і самовіддано борючись, українці  віддають за неї  свої життя на сході держави. Наразі ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух національної самосвідомості, виховують у кожному повагу до своєї Батьківщини, до її прапора та незалежності. Сьогодні, ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих воїнів в зоні АТО, зокрема нашого земляка Олександра Зайця, який п'ять років тому загинув в «довжанському котлі», героїв Небесної Сотні і всіх українців, які відстоювали честь нашої Батьківщини. Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас - випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. А кожен день додає нам енергії, снаги і впевненості у завтрашньому дні. Зичу вам та вашим родинам міцного здоров’я, добробуту, життєвої наснаги, впевненості у власних силах і нових звершень на благо України!"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь