Проведено урочистості з нагоди Дня працівників освіти

Дата: 04.10.2019 16:49
Кількість переглядів: 1121

Фото без опису03 жовтня 2019 року у СБК с. Селятин проведено урочистості з нагоди Дня працівників освіти України, на яких вітання приймали працівники освітньої галузі Селятинської ОТГ.

У заході взяли участь голова Селятинської ОТГ Полянчук В.К. та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Селятинської ОТГ Косар Р.Д.

Полянчук В.К. подякував освітянам за самовіддану працю, терпіння і вірність вчительському обов’язку. Побажав миру та злагоди, міцного здоров’я, родинного затишку, невичерпаної життєвої енергії та нових творчих знахідок.

Слова вдячності вчителям за неоціненний вклад у розвиток держави висловив начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Селятинської ОТГ  Косар Р.Д. Він подякував педагогічним працівникам закладів освіти за витримку, за те, що, незважаючи на всі труднощі, вони інвестують свій час та сили в найцінніше – в дітей.

Традиційно, у День працівників освіти було відзначено найкращих педагогів почесними грамотами та подяками Селятинської сільської ради ОТГ.

Протягом свята музичні вітання педагогічним працівникам і усім присутнім дарували творчі вихованці, учні ЗЗСО Селятинської сільської ради та минулорічний випускник Шепітського ЗЗСО І-ІІІ ступенів нині студент Київського національний університету культури і мистецтв - Іван  Хмилевський.

Відділ освіти, культури, молоді та спорту  висловлюють подяку усім учасникам  святкового концерту з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь