З настанням холодів дотримуйтесь правил безпеки!

Дата: 15.11.2019 11:39
Кількість переглядів: 490

Фото без описуПри похолоданні ситуація з пожежами набула особливої гостроти. Кожного тижня до пожежно-рятувальної служби стали надходити десятки повідомлень про все нові й нові пожежі, що виникають внаслідок порушення протипожежних вимог при влаштуванні та експлуатації пічного опалення, або електрообігрівачів. Від вогню й диму кожну добу гине, або одержує травми людина. Це є результатом того, що в повсякденних турботах, рятуючись від холоду багато, хто не звертає увагу на дотримання правил пожежної безпеки, стан приладів опалення, а це рано чи пізно обертається пожежею. Також дуже багато загорянь у цей період почало виникати і внаслідок куріння у ліжку, найчастіше в нетверезому стані. Адже люди, які зловживають алкогольними напоями, зараз їх розпиття здійснюють в квартирах і розвиток подій іде за одним і тим сценарієм. Людина випила, потім закурила у ліжку та не помітила, як задрімала і при цьому випустила з рук недопалок..

Трапляються випадки, коли батьки залишають дітей на самоті, або доручають доглядати за ними родичам, які за віком чи станом здоров'я не в змозі проконтролювати розваги малюків. Тим часом діти вигадують небезпечні ігри з вогнем та пожежонебезпечними приладами, що призводить до пожежі.

Отже, щоб лихо не прийшло до Вашої оселі, слідкуйте за технічним станом приладів опалення, електрообігрівачів та дотримуйтеся протипожежних правил під час користування ними. Пам'ятайте, що Ваша особиста безпека та безпека тих, хто з вами поруч, залежить насамперед від Вас самих.

 

Путильський  РС УДСНС України у Чернівецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь