Запобігти. Врятувати. Допомогти

Дата: 20.11.2019 20:15
Кількість переглядів: 512

Фото без описуПід гаслом «Запобігти. Врятувати. Допомогти» щодня виконують свою роботу тисячі рятувальників. Щоб повною мірою відповідати цьому девізу, вогнеборці чимало зусиль спрямовують на попереджувальну роботу, запобігаючи пожежам та надзвичайним ситуаціям. Зокрема, фахівці Служби порятунку організовують роз’яснювальну роботу й серед підростаючого покоління.

Так, 19 листопада працівники– Путильського, РС УДСНС зустрілися із школярами. Учні місцевої школи завітали на екскурсії до пожежно-рятувальної частини, де вогнеборці принагідно розповіли дітям правила безпеки, важливість їх дотримання, наслідки, до яких призводить байдуже ставлення до цих правил чи цілковите ігнорування їх. Фахівці навчили дітей, як запобігти пожежі, правильної поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів та інших важливих дій.

Після цього рятувальники поспілкувалися з дітьми про свою повсякденну роботу, її особливості, продемонстрували оснащення пожежних автомобілів та спорядження вогнеборців. Школярі приміряли на себе бойовий одяг, подавали воду із пожежного рукава та раділи можливості отримати корисні знання та на день перевтілитись у працівників Служби 101.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь