Системно-діяльнісний підхід в навчанні молодших школярів. Мовно-літературна освітня галузь

Дата: 28.11.2019 14:05
Кількість переглядів: 909

Фото без опису21 листопада 2019 року на базі Плосківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося засідання методичної міжшкільної циклової предметної комісії вчителів початкових класів Селятинської  ОТГ на тему: «Системно-діяльнісний підхід в навчанні молодших школярів. Мовно-літературна освітня галузь».

Вчителі 3-4-их класів відвідали урок літературного читання у 3-му класі (класовод Лазар О.Д.) на тему: «Раз добром налите серце – вік не прохолоне. А.Дімаров «Для чого людині серце».  Практичний психолог закладу Косар С.З. провела з учасниками методичного засідання психологічний тренінг «Управління собою у потоці часу».

Цікаво і по-сімейному затишно пройшло родинне свято «Музика рідного дому», яке підготувала класовод 4-го класу Кефа А.І.

За круглим столом вчителі початкових класів обмінялися досвідом роботи та розглянули різні види навчальної діяльності для досягнення очікуваних результатів в мовно-літературній освітній галузі.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь