Проведено нараду щодо організації харчування в закладах освіти
27 листопада 2019 року в проведено нараду з керівниками закладів освіти, кухарями та медичними працівниками закладів освіти Селятинської ОТГ та постачальниками де була приділена особлива увага питанню щодо впровадження в дію регіонального плану заходів «Дітям Буковини – здорове харчування на 2020–2022 роки» який затверджений розпорядженням Чернівецької обласної державної адміністрації від 21.11.2019 року № 1128 – р. Такий ж план заходів розроблено на місцевому рівні. В нараді взяли участь представники Путильського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, які висвітили наступні питання:
- впровадження системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) на харчоблоках закладів освіти;
- порядок проведення заходів державного нагляду (контролю) з питань дотримання вимог законодавства про безпечність харчових продуктів та санітарного законодавства у закладах освіти;
- проведення лабораторно-інструментальних досліджень харчових продуктів та готових страв в закладах освіти.
Наголошено про проведення оцінки функціонального стану матеріально-технічного забезпечення закладів освіти, відповідно до примірного паспорту харчоблоку закладу освіти та розроблення плану заходів з покращення матеріально-технічної бази харчоблоків.