З Новим 2020 роком!

Дата: 30.12.2019 15:21
Кількість переглядів: 812

Фото без описуШановні жителі громади!

Від щирого серця вітаємо всіх Вас з Новим 2020 роком! Традиційно на порозі нового року ми оглядаємось на пройдений шлях, осягаємо рік прожитий. Він був неодзнозначним, сповненим різнопланових подій, викликів та випробувань. 

2019 рік був прожитий не дарма - швидкий, по-сучасному мобільний, результативний, насичений важливими для країни, громади та для кожного з нас подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями, цей рік нікого не залишив байдужим. Він подарував нам радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний та життєвий досвід. За минулий рік зроблено чимало для того, щоб мешканцям Селятинської  ОТГ жилося ще зручніше і затишніше.

Висловлюємо щиру подяку усім, хто своєю працею і розумом втілює в життя ідеї та принципи державності.

Прийдешній рік – високосний, так нехай же в ньому буде не тільки більше днів, але і більше удач, успіхів, позитивних емоцій, приємних сюрпризів та стане сприятливим для втілення всіх благих справ на користь територіальної громади, принесе стабільність і благополуччя, добробут і реальні зміни на краще.

Бажаємо усім міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку, життєвих гараздів та статків, бадьорого настрою і творчої наснаги! Увійдімо у Новий рік із чистими помислами, наповнімо його добрими справами, вчинками, любов’ю до наших рідних і близьких.

Щасливого всім Нового  року!

З повагаю сільський голова Валерій Полянчук

та виконавчий комітет Селятинської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь