Попередження пожеж від необережного поводження з вогнем та куріння

Дата: 10.02.2020 11:34
Кількість переглядів: 729

Фото без описуДуже великі біди приносять людям пожежі.

Якщо хто-небудь із громадян проявить безпечність, не­обережність в поводженні із сірниками, опалювальними, га­зовими чи електричними приладами, не відремонтує завчасно піч чи не почистить від сажі димар, залишить малолітніх діток без догляду то тоді плоди багатолітньої, клопіткої праці можуть бути в декілька хвилин знищені вогнем. Причини пожеж майже завжди пов'язані з діяльністю людини І в більшості випадків залежать від того, наскільки точно і акуратно виконує він всі протипожежні правила. Аналіз свід­чить, що кожна третя пожежа виникає від необережного по­водження з вогнем. Однак необережність в поводженні з вогнем допускають не лише малолітні діти. Дуже часто самі дорослі не можуть задуматись над тим, які біди приносить людям необережне поводження з вогнем. Візьмемо, наприк­лад, сірники. Ми давно до них, звикли і вже не думаємо, що вони можуть стати причиною великого нещастя.

Всім необхідно пам'ятати, що користуватися ними ні в якому разі не можна там, де знаходяться легко горючі мате­ріали (бензин, газ, папір, тирса, сіно, солома та ін­ше). Трапляється, що при розпалюванні сірника відлітає в сторону запалена голівка, яку не завжди можна помітити. Потрапивши на легкозаймисті матеріали, вона може при­нести багато біди. Непогашений сірник теж не слід кидати куди завгоднонасамперед необхідно переконатись в тому, що полум'я згасло і тільки потім покласти в безпечне місце чи попільницю.

А скільки нещастя приносять нам безпечні курці. Пород­жується ця безпечність насамперед зловживанням спиртних напоїв. Нерідко людина на підпитку кидає де попало непо­гашений недокурок, лягає в постіль із запаленою цигаркою, не підозрюючи і не думаючи за наслідки. Така необережність як завжди закінчується трагедією.

 

Путильський РС УДСНС України у Чернівецькій області  застерігає – будьте обережні, бережіть своє життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь