Відбулося засідання ММПЦК вчителів фізики, математики та інформатики Селятинської сільської ради з проблеми: «Підвищення якості шкільної природничо-математичної освіти»

Дата: 28.02.2020 11:07
Кількість переглядів: 879

Фото без опису27 лютого на базі Галицівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося засідання методичної міжшкільної предметної циклової комісії вчителів фізики, математики та інформатики Селятинської сільської ради з проблеми: «Підвищення якості шкільної природничо-математичної освіти».

 Галицівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів гостинно відкрив свої двері для вчителів математики, фізики та інформатики всіх шкіл. Директор Михайлюк О. Я. та учні ознайомили учасників засідання із історією та роботою закладу під час візитки.

Високу професійну майстерність продемонстрували  вчителі Ямніцька М. І. та Заєць Р. С. на уроках математики:

-  «Додавання і віднімання раціональних чисел» (6 клас);

- «Додавання і віднімання мішаних чисел» (5  клас).

 

Взаємозв’язок фізики та інформатики, а саме використання ІТ технологій, представили вчителі Михайлюк О. Я. та Полянчук Н. В. на бінарному заході «Двобій інтелектів».

На завершення засідання було проведено круглий стіл з  проблеми: «Підвищення якості природничо-математичної освіти в закладах Селятинської сільської ради». 

Учасники засідання дали високу оцінку роботи вчителів-колег, подякували за цікавий досвід щодо реалізації змістовних ліній нової навчальної програми через впровадження методичних інновацій, спрямованих на формування в учнів ключових і предметних компетентностей.

Вчителі фізики, інформатики та математики вдячні колективу закладу за гостинність та плідну працю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь