Конкурс читців присвячений пам’яті Тараса Шевченка

Дата: 28.02.2020 15:00
Кількість переглядів: 746

Фото без описуЗ метою популяризації творів відомого класика української літератури Тараса Григоровича Шевченка, подальшого розвитку мистецтва художнього слова, вдосконалення і підвищення виконавської майстерності читців, відділ освіти, культури, молоді та спорту Селятинської сільської ради проводить 04 березня о 10.00 годині “Конкурс читців, присвячений пам’яті Тараса Шевченка”.

На конкурс запрошуються учасники аматорського мистецтва, учнівська молодь (неповнолітні у супроводі педагогів чи батьків). Вікова категорія учасників: 6-9 років та 10-16 років – учні, 17- 30 років –молодь. Заявки на участь у конкурсі подавати до 03 березня 2020 року на електронну адресу: andre27@ukr.net,  або у паперовому вигляді до  відділу освіти, культури, молоді та спорту який знаходиться у приміщенні Селятинської сільської ради, 2-й поверх.

Переможці конкурсу нагороджуються грамотами відділ освіти, культури, молоді та спорту Селятинської сільської ради, а також їм надається право участі в обласному конкурсі читців. Місце проведення конкурсу: сільський будинок культури с. Селятин.

Заявка

Положення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь