Засідання ММПЦК вчителів іноземних мов

Дата: 03.03.2020 12:54
Кількість переглядів: 689

Фото без описуНадзвичайно цікаво, насичено і пізнавально пройшов день для вчителів іноземних мов всіх закладів загальної середньої освіти Селятинської сільської ради в Плосківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів в четвер, 27 лютого, адже відбулося засідання ММПЦК вчителів іноземних мов з проблеми: «Використання інноваційних технології навчання на уроках іноземних мов».

      Заступник директора Ліска С.О. з сердечною радістю та неприхованим хвилюванням зустрічала вчителів методичної міжшкільної предметної циклової комісії іноземних мов Селятинської сільської ради.

     Згідно плану роботи на гостей школи чекав ряд заходів та чимало корисного і пізнавального від вчителів-предметників - Фокшек Б.М. (англійська мова) та Кікерчук В.В.(німецька мова).

     Від учнів-активістів отримали позитивні емоції на візитці школи, яку підготувала разом з педагогом-організатором Ревуцькою С.М.

     Урок-квест англійської мови в 4 класі на тему: «Лондон – столиця Великобританії. Визначні місця Лондона» у молодого і перспективного вчителя Фокшек Б. М. - не просто вдалий, а надзвичайно пізнавальний та захоплюючий. На уроці доцільно використано різні методи роботи, а також вчитель застосувала індивідуальні методи роботи з окремо підготовленими учнями. Подала матеріал у доступній та цікавій для четвертокласників формі. Була використана дуже цікава наочність, проведена доречна фізкультхвилинка. Особливу увагу вчителька приділяла всесторонньому розвитку в учнів. Жодна дитина не мала часу на інші справи, всі учні були задіяні та активні. Мети уроку вчитель досягла.

    Наступним був урок-гра в 9 класі на тему: "Німеччина" у досвідченого спеціаліста Кікерчук В.В. Вчителька не тільки показала свою майстерність, але й щиро та відверто поділилася досвідом роботи, мала можливість продемонструвати цікаву презентацію, застосувати комп’ютерні технології. На уроці панувала дружня робоча атмосфера. Від цього урок був не тільки ефективним та результативним, але й затишним. При підготовці уроку вчитель врахувала вікові та психологічні особливості класу, використавши різноманітні форми роботи, що сприяло кращому засвоєнню учнями навчального матеріалу та активності.

    Насамкінець гостей запросили до актової зали, де вони мали змогу повболівати за учнів 9 і 10 класів у розважальному німецько-англійському турнірі.

     На завершення засідання було проведено круглий стіл з  проблеми: «Використання інноваційних технології навчання на уроках іноземних мов». 

  Вчителі продемонстрували високу педагогічну майстерність, це були цікаві робочі уроки і виховний захід. Хочеться подякувати їм за те, що вони провели відкриті уроки, за теплий прийом гостей у стінах нашої школи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь