У Селятинській ОТГ визначали кращих читців, присвячений пам’яті Тараса Шевченка

Дата: 06.03.2020 20:05
Кількість переглядів: 651

Фото без описуВ будинку культури с. Селятин  04 березня 2020 року відбувся І етап обласного конкурсу читців-аматорів, присвяченого пам'яті Тараса Шевченка.

Щорічний конкурс проводиться з метою популяризації творів Кобзаря, заохочення до класичної спадщини молодих талантів, сприяння у формуванні високої духовності молодого покоління, усвідомлення ними національної ідеї.

Цього року 20 конкурсантів представили твори Т. Г. Шевченка, вірші, присвячені його пам’яті, композиції за творами українських класиків та сучасних поетів, вірші патріотичного спрямування про Героїв Небесної Сотні. Конкурс об’єднав цінителів українського художнього слова, віком від 6 до 18 років.

У віковій категорії від 6 до 9 років: І місце підкорила  Софія Мошуля, учениця Плосківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів; ІІ місце зайняла Дарія Жмурик, представник бібліотеки с. Селятин; ІІІ місце зайняла Анастасія Андрієвич, учениця Плосківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. У віковій категорії від 10 до 14 років: І місце підкорила Лілія Колісник, учениця  Селятинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. О.Зайця; ІІ місце зайняла  Євдокія Маршавка, учениця КЗ «Галицівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів»; ІІІ місце зайняла Вікторія Калинич, учениця Плосківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. У віковій категорії від 15 до 18 років: І місце підкорила Аліна Левченко, учениця  Шепітського ЗЗСО І-ІІІ; ІІ місце зайняв  Роман Бечка, учень КЗ «Галицівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів»; ІІІ місце зайняв Максим Тріщук, учень Плосківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.   Всі переможці та учасники нагородженні грамотами відділу освіти, культури, молоді та спорту Селятинської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь