Звернення до мешканців Путильщини!!!

Дата: 15.04.2020 08:58
Кількість переглядів: 506

Фото без описуКожен день, коли ви залишаєтесь вдома, дотримуючись вимог карантину, рятувальники, правоохоронці, медики продовжують цілодобово працювати у посиленому режимі, щоб допомогти вам у різних ситуаціях та вберегти від всіх можливих небезпек. Рятувальники щодня докладають максимум своїх зусиль для протидії поширення коронавірусної інфекції в області, адже на даний час це так важливо для нас. Працівники Служби порятунку проводять дезінфекцію об'єктів та вулиць населених пунктів, чергують на карантинно-епідеміологічних постах, проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо правил поведінки в період карантину. Працювати доводиться в посиленому режимі, адже окрім заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції вони повинні оперативно реагувати на різноманітні надзвичайні події. Щодня ліквідовувати десятки пожеж, виїжджати на порятунок життя людей при дорожньо-транспортних пригодах та інших загрозливих ситуаціях, проводити знищення вибухонебезпечних предметів. Тож сьогодні кожний рятувальник є незамінним та дуже важливим для Служби порятунку.

Відомо, що той хто обрав професію рятувальника не боїться труднощів. Проте, вони такі ж звичайні люди, їм теж потрібна наша з вами допомога.

Звертаємось до громадян: коли ви телефонуєте за номером 101 і вам потрібна допомога рятувальників, будь ласка,  додатково вкажіть чи немає в тому будинку чи місці, де трапилась якась надзвичайна подія, людей, які перебувають в самоізоляції або хворіють. Фахівці Служби порятунку обов'язково приїдуть вам на допомогу, та, володіючи такою важливою інформацією, рятувальники зможуть завчасно подбати про свій власний захист. У теперішній час нам всім так важливо дбати про своє здоров'я! Тож залишайтесь вдома, бережіть себе та піклуйтеся про найближчих, а рятувальники щодня заступатимуть на  бойові чергування та дбатимуть про вашу безпеку.

 

Путильський РС УДСНС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь