ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ЖИТЕЛІВ СЕЛЯТИНСЬКОЇ ОТГ !!!

Дата: 27.04.2020 16:06
Кількість переглядів: 1731

Шановні жителі Селятинської об’єднаної територіальної громади – власники великої рогатої худоби!

 

Виконавчий комітет Селятинської сільської ради звертається до Вас із закликом про неухильне дотримання правил благоустрою на підвідомчій території Селятинської сільської ради.

Доводимо до Вашого відома, що згідно пункту 8 частини першої статті 16 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», на територіях загального користування населених пунктів (вулицях, дорогах та інших) забороняється випасання худоби у невідведених для цього місцях і є грубим порушенням правил у сфері благоустрою населених пунктів.

Згідно ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення за вчинення такого правопорушення передбачена адміністративна відповідальність у вигляді накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 340 грн. до 1360 грн.).

Власникам ВРХ, чия худоба вільно блукає вулицями сіл, надається 10-денний термін від дня оприлюднення даного попередження (із 27.04.2020 р. по 06.05.2020 р.) для визначення та облаштування відповідних місць для утримання та випасання своєї худоби. Після зазначеного терміну до недобросовісних власників ВРХ, які проігнорують зазначене попередження і чия худоба буде продовжувати блукати вулицями сіл, буде застосовано останній попереджувальний захід у вигляді вручення їм відповідних офіційних попереджень під підпис.

В подальшому, після проведення зазначених попереджувальних заходів, адміністративною комісією при виконавчому комітеті Селятинської сільської ради буде здійснюватися документування зазначених правопорушень, а на недобросовісних власників худоби, які будуть продовжувати ігнорувати правила благоустрою, будуть складатися протоколи про вчинення адміністративного правопорушення передбаченого ст. 152 КУпАП та притягнення до відповідної адміністративної відповідальності.

Закликаємо Вас до взаєморозуміння та поваги до загальноприйнятних правил поведінки в суспільстві у сфері благоустрою населених пунктів, і до неухильного дотримання правил благоустрою у своїх селах.

Висловлюємо Вам свою надію на адекватне реагування на дане попередження та на усунення зазначених правопорушень у добровільному порядку.

 

Не змушуйте нас застосовувати більш суворих

каральних заходів впливу!

 

З повагою виконавчий комітет

Селятинської сільської ради

 

27 квітня 2020 р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь