Вітання з Днем медичного працівника

Дата: 19.06.2020 21:04
Кількість переглядів: 638

Фото без описуНапередодні професійного свята – День медичного працівника, який традиційно відзначається в третю неділю червня, 19 червня 2020 року голова Селятинської об’єднаної територіальної громади  Валерій Полянчук, заступник сільського голови Андрій Бойчак та керуючий справами виконавчого комітету Сергій Гайдеєв завітали до працівників КНП "Селятинська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини".

Від всієї Селятинської громади привітав медиків з професійним святом Валерій Полянчук. Він подякував за віддану працю, безмежне милосердя, професійність, високу моральність та лікарську честь, а найкращим працівникам КНП "Селятинська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини" вручив грамоти, подяки.

З найкращими побажаннями та словами вдячності за щоденну нелегку працю звернулися до присутніх Сергій Гайдеєв та Андрій Бойчак. Від апарату Селятинської сільської ради подарували працівникам КНП "Селятинська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини" кавовий сервіз.

Дорогі наші лікарі і всі медичні працівники! Сьогодні в ваше свято ми бажаємо, щоб у вашому житті було більше щастя і радості! Щоб було менше хворих, але була більше зарплата! Щоб всі пацієнти видужували швидше! Щоб не виникало труднощів в роботі і в житті! Спасибі, що ви є у нас, і ми завжди можемо звернутися до вас за допомогою, адже тільки ви допомагаєте вилікуватися нам від усіх недуг та хвороб!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь