Проведено освітянську нараду

Дата: 28.08.2020 12:11
Кількість переглядів: 1442

Фото без описуТрадиційно кожен навчальний рік починається з інструктивно-методичних нарад педагогічних працівників та серпневими нарадами, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року, визначають стратегічні пріоритети розвитку освіти, шляхи їх реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів.

26.08.2020 року  на базі  Селятинського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. О. Зайця проведено нараду з керівникам закладів освіти, заступниками директорів ЗЗСО І-ІІІ ступенів з навчальної, виховної роботи, керівникам ММЦПК Селятинської сільської ради, з порядком денним «Про підсумки розвитку освіти в 2019/2020 навчальному році та завдання на 2020/2021 навчальний рік».

Косар Р.Д., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Селятинської сільської ради ОТГ, проаналізував розвиток за минулий навчальний рік, сердечно подякували колегам за натхненну працю, якісну підготовку закладів освіти до нового навчального року,  окреслив нові горизонти розвитку освіти ОТГ та особливості роботи закладів освіти враховуючи епідеміологічну ситуації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь