На Буковині 11 осіб претендує на одне вільне робоче місце

Дата: 07.10.2020 13:34
Кількість переглядів: 1153

У Чернівецькій області відбулося збільшення кількості безробітних та зменшення кількості вакансій. Навантаження на одне вільне робоче місце станом на 1 жовтня 2020 року –  11 осіб,  порівняно з аналогічним періодом минулого року збільшення відбулося на  8 осіб.

  • Карантинні заходи вплинули на ринок праці по всій країні, відбулося суттєве збільшення кількості безробітних та зменшення кількості вакансій. Водночас, під час дії карантину фахівці центрів зайнятості не припиняли дистанційно здійснювати підбір для безробітних вакансії, а для роботодавців – кваліфікований персонал. З початку року фахівці служби зайнятості забезпечили роботою 5814 осіб, - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

 

З початку року до служби зайнятості звернулися 1774 роботодавці, які подали 8107 вакансій. Порівняно з минулим роком зменшення відбулося  на 30%. Рівень укомплектування вакансій склав майже 60%

Станом на 1 жовтня 2020 року кількість актуальних вакансій –  857 одиниць, а в службі зайнятості на обліку – 9212 безробітних.

Довідково. З 21 вересня 2020 року обслуговування громадян, зокрема, прийом осіб, котрі шукають роботу та зареєстрованих безробітних, надання інформаційних та консультаційних послуг, пов’язаних з працевлаштуванням, здійснюється  безпосередньо у приміщеннях міських та районних філій  Чернівецького обласного центру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь