Участь у конкурсі Дієва Громада

Дата: 16.10.2020 17:42
Кількість переглядів: 1482

Фото без описуКонкурс «Дієва Громада» є першим етапом оцінки цифрової трансформації міст та областей задля написання майбутньої стратегії цифрової трансформації регіонів.Сприяючи створенню інструментів цифровізації, ми надаємо рівний доступ громадян до електронних послуг, е-демократії, розвитку смарт сіті, підвищуючи ефективність роботи муніципалітетів, зберігаючи гроші платників податків та підвищуючи цифрові навички населення та посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Конкурс проводиться Міністерством Цифрової Трансформації України у співпраці із Програмою «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що впроваджується Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge за підтримки Швейцарії.

Селятинська ОТГ прийняла активну участь в конкурсі. Наша громада — новатор, першопроходець, завдяки якій цифрова трансформація регіонів має усі шанси на успішне впровадження. Вже 19-го жовтня відбудеться оголошення переможців конкурсу цифровізації «Дієва громада» трансляція за посиланням: hromada.diia.gov.ua 

З цієї нагоди, ми отримали подарунки від Міністерства цифрової трансормації України -  почесну табличку учасника конкурсу, плакати «Дія» та стікери.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь