Міграційна служба закликає громадян обмежити відвідування підрозділів ДМС під час карантину

Дата: 23.03.2021 13:42
Кількість переглядів: 680

 

Фото без описуУ зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації в Україні внаслідок COVID-19, Міграційна служба просить громадян України, іноземців та осіб без громадянства утриматися від відвідування підрозділів ДМС без нагальної потреби!

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: якщо ваш паспортний документ вже готовий до видачі, то звертатися до органів ДМС для його отримання під час карантину не обов’язково – вони зберігатимуться у підрозділах ДМС і ви зможете отримати їх після завершення карантину.

Нагадуємо, що до нас можна звернутися дистанційно:

з допомогою сервісу ДМС «Приймальня електронних звернень громадян» – (офіційну відповідь обов'язково буде надано у строки, передбачені Законом України «Про звернення громадян»);

звернувшись у коментарях під дописами на офіційній Facebook-сторінці ДМС України;

зателефонувавши до апарату ДМС за номерами (050) 138-29-11, (096) 915-00-28 або на «гарячі лінії» обласних управлінь ДМС – всі актуальні контакти вказано на офіційному веб-сайті за цим посиланням.

Якщо ж причина звернення невідкладна і потребує обов’язкового відвідування підрозділу ДМС, просимо вас дотримуватись рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України щодо зменшення впливу та передачі гострих респіраторних вірусних інфекцій:

обов’язково користуватися захисною маскою та дезінфікуючими засобами;

не створювати скупчення людей у підрозділі. Пам’ятайте про необхідність дотримання безпечної відстані між людьми (щонайменше 1,5 метри);

уникайте контакту з усіма, хто має гарячку та кашель.

ВАЖЛИВО: якщо ви маєте симптоми ГРВІ (підвищена температура тіла, кашель, утруднене дихання тощо) або нещодавно контактували з хворими на COVID-19, просимо вас залишитися вдома та утриматися від відвідування підрозділів ДМС!

Заздалегідь просимо з розумінням поставитись до ситуації, що склалася, і приносимо вибачення за можливі незручності! Будьте свідомими та зайвий раз не наражайте на небезпеку себе та оточуючих!

Прес-служба ДМС України

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь