Міграційна служба просить громадян України, іноземців та осіб без громадянства максимально обмежити відвідування підрозділів ДМС без нагальної потреби

Дата: 07.04.2021 11:39
Кількість переглядів: 674

Фото без описуЕпідемічна ситуація в Україні внаслідок COVID-19 залишається дуже напруженою - у «червоній» зоні наразі перебувають 10 областей та місто Київ. Крім того, у столиці з 5 по 16 квітня запроваджуються додаткові заходи безпеки - зокрема, користуватися громадським транспортом можна буде лише за спеціальними перепустками. Таке рішення спрямоване на максимальне обмеження соціальних контактів та запобігання таким чином поширенню Covid-19.

Відтак, з метою дотримання протиепідемічних правил та враховуючи суттєве загострення епідемічної небезпеки, Міграційна служба просить громадян України, іноземців та осіб без громадянства максимально обмежити відвідування підрозділів ДМС БЕЗ НАГАЛЬНОЇ ПОТРЕБИ!

НАГАДУЄМО:

  • якщо ваш паспортний документ вже готовий до видачі, не обов'язково звертатися до органів ДМС для його отримання під час карантину – вони зберігатимуться у підрозділах ДМС і ви зможете отримати їх після завершення карантину;
  • якщо послуга ДМС уже попередньо оплачена, то цією квитанцією можна скористатися після закінчення карантину - для відповідної послуги у тому ж підрозділі Міграційної служби.

Натомість просимо звертатися до ДМС ДИСТАНЦІЙНО:

    • з допомогою сервісу ДМС «Приймальня електронних звернень громадян» – (офіційну відповідь обов'язково буде надано у строки, передбачені Законом України «Про звернення громадян»);
    • звернувшись у коментарях під дописами на офіційній Facebook-сторінці ДМС України;
    • зателефонувавши до апарату ДМС за номерами (050) 138-29-11, (096) 915-00-28 або на «гарячі лінії» обласних управлінь ДМС (всі актуальні контакти вказано на офіційному веб-сайті за цим посиланням).

Просимо з розумінням поставитися до таких обмежувальних заходів – це задля вашої особистої безпеки, безпеки ваших рідних та наших працівників!

Будь ласка, дотримуйтесь рекомендацій МОЗ України щодо нерозповсюдження COVID-19.

Міцного здоров'я усім нам!

Прес-служба ДМС України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь