Інтерактивні інспектори Держпраці продовжують активно консультувати працівників та роботодавців

Дата: 03.08.2021 15:00
Кількість переглядів: 835

Фото без описуУпродовж тривалого часу у Державній службі України з питань праці діє сервіс «інтерактивний інспектор». За час існування сервісу посадовими особами територіальних управлінь Держпраці  надано консультацій та роз’яснень з питань законодавства про працю, охорону та гігієну праці, а також щодо надання адміністративних послуг 192 тисячам 750 громадянам. 

Щодо додержання законодавства про працю найбільше звернень надходило з питань оплати праці; надання відпусток, у тому числі, щодо примушення до написання заяв на відпустки без збереження заробітної плати; оформлення трудових відносинзвільнення з роботи.  

Щодо дотримання законодавства з питань охорони та гігієни праці найчастіше порушувалися питання порядку організації медичних оглядів працівників; забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту; порядку проведення атестації робочих місць; отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та/або експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

Управління Держпраці у Чернівецькій області нагадує, що  заявники можуть поставити свої запитання та отримати відповіді на них через наступні засоби комунікації:

поштою:  58003, м. Чернівці, вул. Зелена, 3;

телефоном:  (0372) 55-37-24;

електронною поштою:  dsp@cv.dsp.gov.ua

Також для отримання відповідей на найбільш поширені запитання можна скористатися рубрикою «Запитання-відповіді» на сайті Держпраці України, розташованою  за посиланням https://dsp.gov.ua/faq/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь