Через сервіс «Електронна черга» до підрозділів УДМС у Чернівецькій області можна зареєструватися на наступний день

Дата: 20.10.2021 12:16
Кількість переглядів: 713

Фото без описуОтримувачі адміністративних послуг у сферах міграції нерідко переймаються запитаннями:

  • як здійснити запис в електронну чергу,

  • тчи може це зробити працівник міграційної служби за телефонним дзвінком заявника,

  • чи можна зробити з одного номеру телефону кілька записів одночасно (до прикладу, у випадках, коли необхідно забронювати час в  черзі для дітей),

  • як довго треба чекати дня прийому

  • тощо.

Попередній запис до електронної черги здійснюється через сервіс онлайн-запису на офіційному веб-сайті ДМС за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/online.html . 

Покрокова процедура реєстрації в черзі є максимально спрощеною та доступною для більшості громадян, які мають комп’ютер чи телефон з доступом в Інтернет. При цьому зареєструватися в черзі отримувач адміністративної послуги повинен самостійно. Для унеможливлення спекуляцій та перепродажу місць в черзі адміністратори сервісу обмежили можливість реєстрації з одного номеру телефону. Тож якщо є потреба запису в чергу двох і більше дітей на один робочий день, необхідно залучити до процесу реєстрації рідних чи друзів.

Місце в черзі можна забронювати за 2 тижні (15-й день стає доступним для попереднього запису о 0 год. 00 хв. щодоби), або через термінал безпосередньо в підрозділі ДМС за 35 днів (36-й день стає доступним для запису на початку кожного робочого дня). При цьому, обидва способи запису функціонують незалежно один від одного, оскільки в системі передбачено квоти місць у черзі окремо для онлайн-запису та для запису через термінал.

Окрім того, будь-яка особа може записатися до поточної черги безпосередньо в день звернення. У такому випадку видається талон без вказаного часу прийому, але з гарантією отримання адміністративної послуги цього ж дня в порядку «живої черги».

У разі виникнення будь-яких технічних складностей під час роботи з сервісом «Електронна черга» радимо звертатися до служби технічної підтримки за номерами телефонів: 097 470-05-05, 066 470-05-05, 073 470-05-05.

Варто лиш додати, що з завершенням сезону відпусток записатися через сервіс «Електронна черга» до всіх підрозділів міграційної служби можна на наступний день після реєстрації.

Однак ситуація зміниться вже за місяць із наближенням новорічних святкувань.

Тож скористайтеся можливістю оформлення паспортних документів без поспіху, черг та зайвого ажіотажу.

Звертайтеся завчасно до підрозділів міграційної служби в Чернівецькій області, перелік контактів яких можна знайти тут: https://dmsu.gov.ua/chernivtsi/pidrozdily.html .

Як уникнути помилок у транслітерації

 

Маленька помилка у написанні персональних даних латинськими літерами в паспорті може коштувати власникові документа втраченого часу, нервів та навіть зірваної подорожі за кордон. Адже у випадку помилки в написанні прізвища латинкою паспорт може бути визнаний таким, що не відповідає написанню у раніше виданих документах, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, виданих компетентними органами України, а отже – недійсним.

Щоби цього не сталося, під час оформлення паспортного документу необхідно уважно перевіряти правильність занесення персональних даних до заяви-анкети. Це можна зробити заздалегідь за допомогою електронного сервісу на сайті ДМС України «Анкета на біометричні документи онлайн» :  https://dmsu.gov.ua/services/qr.html 

Нагадуємо також, що під час оформлення заяви-анкети транслітерація персональних даних особи здійснюється автоматично. Перевірити коректність транслітерації можна за допомогою сервісу «Перевірка транслітерації» за посиланням:  https://dmsu.gov.ua/services/transliteration.html . 

Управління ДМС у

Чернівецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь