З Днем місцевого самоврядування

Дата: 06.12.2021 11:02
Кількість переглядів: 917

Шановні колеги, працівники і ветерани органу місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів! Прийміть щирі вітання напередодні професійного свята - Дня місцевого самоврядування!  

Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти громаду, знати її проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення. Ваші ініціативи, вимоги і пропозиції знаходили підтримку і втілювались у життя. І надалі будьте принциповими у відстоюванні інтересів громад.                                

Особливі слова подяки ветеранам місцевого самоврядування, які були добрими наставниками та зробили свій значний внесок у його розвиток. Нехай ваш багатий досвід роботи стане добрим прикладом для кожного із нас.
Бажаємо від щирого серця — усім, хто працював та  працює на благо  громади,  міцного здоров’я, достатку, благополуччя, святкового настрою, родинного затишку. Нехай усі життєві негаразди обходять Вас стороною, щоб натхнення, оптимізм і стійкість духу в нелегкій повсякденній праці ніколи не залишали  Вас, а  професійний досвід, компетентність і розуміння своєї справи були і надалі Вашими порадниками в усіх добрих  починаннях на благо громади і нашої держави!

 

З повагою, сільський голова  Валерій ПОЛЯНЧУК

                   секретар ради Сергій ГАЙДЕЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь