Подарунки від Святого Миколая отримала малеча Селятинської громади

Дата: 17.12.2021 16:13
Кількість переглядів: 1274

Фото без описуНоворічних свят з нетерпінням чекають і дорослі, і діти, а особливо малюки, адже саме вони всім серцем вірять у казку і чарівні дива. Та особливо діти очікують 19 грудня, адже серед святих, яких шанують у народі, навряд чи зайдеться інший, кого б любили більше, ніж Святого Миколая, другого після Бога заступника. Він опікується воїнами, володіє ключами від неба, але більшість часу проводить на Землі, допомагаючи бідним у скруті, мандрівникам – у дорозі, мореплавцям – на морі. Але найбільше Миколай любить дітей і тому розносить їм гостинці. Не дивно, що День Святого Миколая – особливе свято для малечі.

Цьогоріч помічниками Святого Миколая для 170 хлопчиків та дівчаток, які щодня відвідують заклади дошкільної освіти Селятинської громади та отримали солодкі подарунки стали лісничі Черемошського, Шепітського, Плосківського, Селятинського та Ялівецького лісництв. Виконавчий комітет Селятинської сільської ради  висловлює особливу вдячність лісничому Черемошського лісництва Андрію Васильовичу Чев’юку, лісничому Шепітського лісництва Олександру Михайловичу Цезі, лісничому Ялівецького лісництва Сергію Олексійовичу Харю, лісничому Плосківського лісництва Івану Миколайовичу Паучаку,  лісничому Селятинського лісництва Дмитру Івановичу Юрнюку. Надіємося, що ця добра традиція триватиме в нашій дружній громаді і приноситиме багато радості для маленьких сердечок.

А для дітей позбавленого батьківського піклування, дітей з обмежиними можливостями  та дітей сім'ї які знаходяться в СЖО відділом соціального захисту населення Селятинської сільської ради за рахунок коштів програми «Турбота» по поліпшенню соціального захисту громадян в Селятинській об’єднаній громаді на 2021-2023 роки було придбано 64 подарунки на суму 8960 грн.

Ми вітаємо всіх з днем Святого Миколая. Нехай це свято наповнить ваші оселі щастям,теплотою і любов’ю,а ваше життя зробить яскравим! Нехай Господь благословляє ваші добрі вчинки. Зі святом!  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь