Доукомплектування особового складу територіальної оборони!

Дата: 05.01.2022 15:10
Кількість переглядів: 1171

Долучись до захисту рідного краю та водночас будь поряд з родиною. Зробити це можна уклавши контракт з Вижницьким батальйоном територіальної оборони.

Батальйон територіальної оборони Вижницького району наразі продовжує доукомплектування особового складу. Таким чином, буковинці мають нагоду проходити службу за місцем проживання, забезпечуючи захист своєї домівки.

До складу Вижницького батальйону ТрО на посади різних спеціальностей запрошуються особи рядового, сержантського та офіцерського складу. Пріоритет надається військовозобов’язаним, які брали участь в бойових діях АТО/ООС.

На підрозділи територіальної оборони покладені важливі завдання такі, як охорона та оборона важливих об’єктів і комунікацій, забезпечення умов для функціонування органів місцевої влади, боротьба з незаконними збройними формуваннями та підтримання режиму воєнного стану.

Поряд із перевагою проходження служби передбачене стабільне грошове забезпечення від 11 000 грн. для рядового складу, 13 000 грн. для сержантського та від 14 000 грн. для офіцерського. До того ж, будь-який громадянин, який підписує контракт під час особливого періоду, матиме збережену зарплатню за основним місцем роботи, або пенсію, якщо він пенсіонер.

Контракт можна укласти на 3 роки особам рядового та сержантського складу та на 5 років для офіцерів. Максимальний вік кандидатів на службу становить 57 та 55 років.

Щоб підписати контракт на проходження військової служби в підрозділі тероборони, охочі повинні звернутися до територіального центру комплектування та соціальної підтримки за адресою м. Вижниця, вул. Українська, 90.

Служба в підрозділах тероборони – це гідна, важлива справа, стабільне працевлаштування та розвиток військової кар’єри.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь