Для участі у ЗНО не забудьте вчасно оформити ID-картку

Дата: 19.01.2022 08:54
Кількість переглядів: 675

Звертаємо увагу осіб, які планують участь у зовнішньому незалежному оцінюванні, на необхідність своєчасного оформлення паспорта громадянина України у вигляді пластикової картки.

Нагадуємо, що на період дії загальнодержавного карантину паспорт громадянина України у вигляді ID-картки можна оформити у будь-якому територіальному підрозділі міграційної служби незалежно від реєстрації місця проживання.

Більше інформації щодо  порядку, вартості та термінів оформлення паспорта  громадянина України у вигляді ID-картки можна знайти тут: https://cutt.ly/gIWM9n9  .

Адреси та контакти територіальних підрозділів Чернівецької області за посиланням:  https://dmsu.gov.ua/chernivtsi/pidrozdily.html .

Скористайтеся можливостями сервісу «Електронна черга» або чат-ботів ДМС у «Viber» та «Телеграм»  (https://dmsu.gov.ua/services/online.html) для бронювання місця у черзі для отримання зазначеної адмін-послуги.

За допомогою чат-ботів та сервісу «Перевірка стану оформлення документів»  (https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html ) ви зможете відстежувати в режимі онлайн всі етапи оформлення свого паспорта аж до моменту отримання. 

З усіх питань щодо оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки також телефонуйте на «Гарячу лінію» УДМС у Чернівецькій області на номер: 0372-55-04-61.

Управління ДМС у

Чернівецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь