Пробація дає шанс правопорушникам змінити своє життя

Дата: 08.02.2022 15:01
Кількість переглядів: 554

5 лютого 2015 року Верховною Радою України прийнято Закон України “Про пробацію” (№ 160-VIII), який 27 серпня цього року введений у дію. Цього року служба відзначає 7-му річницю прийняття Закону України «Про пробацію».

Метою діяльності органів пробації є забезпечення безпеки суспільства та можливість виправлення правопорушників без ув’язнення, шляхом надання необхідної підтримки та допомоги клієнту пробації.

Пробація дає шанс правопорушникам змінити своє життя – знайти роботу, позбавитись від залежностей, змінити коло спілкування, вмотивувати клієнтів до інших змін. Для роботи з підобліковими пробації залучаються спеціалісти різних служб та організацій міста, серед яких і громадські організації.

Напередодні Дня прийняття Закону України «Про пробацію», Вижницьким районним сектором2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області був проведений круглий стіл з соціальними партнерами з метою поширення інформації, направленої на популяризацію волонтерства в пробації.

Обговорили з партнерами робочі питання, підвели підсумки роботи за минулий рік, запланували деякі актуальні заходи на квартал та довели до присутніх інформацію про актуальність залучення до співпраці волонтерів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь