Проведено зимові розваги в с. Плоска на горі Боргиня

Дата: 15.02.2022 16:34
Кількість переглядів: 751

Фото без описуВ неділю 13 лютого 2022 року на горі Боргиня с. Плоска започатковано проведення «Зимових розваг» в Плосківському старостинському окрузі Селятинської територіальної громади. Багато жителів Плоски та навколишніх сіл громади, жителі прилеглих сіл підіймалися на гору для того, щоб присвятити свій вільний час активному відпочинку на свіжому повітрі. Молодь, діти та дорослі поспішали із санками та лижами, щоб відпочити, покататися, повболівати або просто насолодитися останніми подихами зими зі своїми рідними та друзями. 

Погода сприяла проведенню забави. Святкового настрою додавали троїсті музики Центру культури і дозвілля. Працював буфет. За порядком стежили поліцейські та проводився медичний супровід свята.

Організатори зимових розваг підготували для учасників ряд змагальних етапів: швидкісні спуски на лижах та санках до 16 років, швидкісний спуск  та стрибки з трампліна для дорослих.

З вітальним словом до всіх присутніх звернулися голова громади Валерій Полянчук та староста Плосківського старостинського округу Галина Ліска дякували всім за прихід, бажали успіху в змагальних етапах та пообіцяли зимові розваги проводити щорічно. Під час дійства, запропонували всім присутнім зігрітися грибною юшкою та скуштувати традиційного гуцульського бануша із овечою бринзою та гуслянкою від старости та голови.

Фото без опису

Свято урочисто розпочали з’їздом трасою на гуцульських гринджорах -  голова територіальної громади Полянчук В.К. та староста Ліска Г.В.

Найцікавішим етапом розваг були стрибки із трампліна на дальність. Перемогу здобув Макиос Володимир (11 метрів), ІІ місце – Григоряк Юрій (10,5 метрів), ІІІ місце – Макиос Віталій (10 метрів).

Організатори свята: Селятинська сільська рада, Плосківський старостинський округ, Відділ освіти, культури, молоді та спорту спільно із працівниками Центру культури і дозвілля щиро дякували спонсорам за допомогу в організації свята та вручили подяки: депутатам сільської ради Чев’юку Б.М. та Дутчаку А.Я., лісничим Плосківського лісництва Паучеку І.М. та Черемошського лісництва Чев’юку А.В., жителям с. Плоски  Киселиці Н.В., Кефі К.Т.,  приватному підприємцю Кимович І.В., помічнику консультанту Народного депутата України М.Заремського - Прокопюк Ю.В.

Окрему подяку, висловлюємо в підготовці лижної траси та під’їзду до гори Боргиня з села Плоска, трактористам приватного підприємця та депутата сільської ради Чев’юка Б.М. та трактористу КУ «Господар»  Горбану В.О., жителю с. Плоска Киселиці Назарію, за підвіз власним вантажним транспортом музичної апаратури та працівників ЦКіД.

Слова подяки лунали власникам земельних ділянок де відбулись розваги: Чев’юку В.К., Чев’юку Б.М. та Чев’юку А.В. - за наданий будиночок для розміщення музичного супроводу.

Почесну подяку вручено головному судді забави – вчителю фізичної культури Плосківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Тонієвичу М.В. за якісну підготовку траси (трампліну) та активну участь в підготовці дійства разом із працівниками ЦКіД (Рубаний С.Л., Макиос В.В., Дідушко М.М.) жителями с. Плоска - Мошулі В.В. та Скрипчуку О.І.

Слова подяки та почесне право запалити гуцульську ватру, надали  поважному ґазді села Плоска Чевюку М.Т., що живе неподалік Рубану М.М. та переможцю стрибків з трампліна Макиосу В.В.

Належне суддівство забезпечили спільно із головним суддею вчителі Селятинського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. О.Зайця. Завдяки їм переможці та призери чесно нагороджені грамотами та цінними подарунками.

Переможці «Зимових розваг»:

Швидкісні спуски на санках:

  • Андрієвич Анастасія – І місце;
  • Тофан Володимир – ІІ місце;
  • Тофан Юрій – ІІІ місце.

Швидкісні спуски на лижах до 16 років:

  • Макиос Володимир – І місце;
  • Потоцький Радіон – ІІ місце;
  • Мацьопа Іван – ІІІ місце.

Швидкісні спуски на лижах 16 років та дорослі:

  • Григоряк Юрій Мик. - І місце;
  • Мацьопа Микола – ІІ місце;
  • Макиос Віталій – ІІІ місце.

Стибок з трампліна 16 років та дорослі:

  • Макиос Володимир - І місце;
  • Григоряк Юрій Ром. – ІІ місце;
  • Макиос Віталій – ІІІ місце.

         Бажаємо всім учасникам свята, незабутніх вражень та позитивних емоцій. Сподіваємось, що цей святковий настрій залишиться у Вас надовго!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь